Duchessepoteter

Duchessepoteter – en retroklassiker til helgen

Duchessepoteter, eller hertuginnepoteter som det også heter, passer perfekt til alt av kjøtt og fisk, og er en skikkelig helgefavoritt. En litt retro rett, som absolutt bør tilbake i lyset.

Du trenger:

  • 500 g mandelpotet
  • ½ dl fløte
  • 1 dl melk
  • 2 egg
  • Salt
  • Muskatnøtt

Slik gjør du: 

  1. Kok mandelpotetene møre, sil godt av vannet og stek de litt tørr.
  2. Knus godt sammen med en visp og visp inn melk, fløte og egg, smak til med litt salt og muskatnøtt
  3. Ha kremen på en sprøytepose og sprøyt ut noen jevne topper
  4. Stek i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter

Vil du ha flere potettips og oppskrifter? Her får du oppskrift på friterte potetskall med digg fyll.

Her kan du lese Adams topp 5 potettips.