3 deilige middagstips

Vi har samlet våre tre mest smakfulle middagstips, for å gjøre middagsvalget enkelt for deg. Les mer om konfitert kyllinglår, bakt søtpotet med frijoles og kylling i sticky appelsinsaus.

Konfitert kyllinglår er en saftig smaksopplevelse, som passer like godt i hverdagen som i helgen. Det er en deilig rett, med potetstappe, appelsinbakt kålrot, spinat og myk løk med mye sødme. Retten tar litt tid å lage, men er verdt hvert eneste minutt på kjøkkenet.

Kokkens favoritt

Kokkene våre samarbeider om nye retter, og har truffet blink med konfitert kyllinglår. Malin Hatlebakk, teamleder i Adams Matkasse, har også retten som en favoritt. - Konfitert kyllinglår er like saftig hver eneste gang. Sammen med appelsinbakt kålrot og potetmos, er retten helt fantastisk, sier Malin.

Konfitert kyllinglår
Se alle kyllingrettene på menyen

Nydelig smakskombinasjon

Bakt søtpotet med frijoles refritos er en meksikansk bønnestuing, med tomatsalsa, tortillachips og sprø mais. Smakskombinasjonen er helt fantastisk! Retten kan også være et alternativ til fredagstaco, og et godt valg hvis du vil prøve noe nytt.

Bakt søtpotet med frijoles refritos

- Bakt søtpotet smaker nydelig sammen med bønnestuing og tortillachips. Smakssammensetningen er optimal, fordi det er både søtt og salt samtidig. Tortillachipsen gir også en god crunch til retten, forklarer Malin.

Se alle vegetarrettene på menyen

Kjøkkenmagi

Kylling i sticky appelsinsaus er knallgod. Det er friske grønnsaker, kombinert med saftig kylling i teriyakisaus med appelsin i retten. På kort tid er retten ferdig, med en helt uimotståelig smakskonsistens.

Kylling i sticky appelsinsaus

- Kylling i sticky appelsinsaus er min favorittrett. Appelsinssaften gjør sausen ekstra frisk og god. Grønnsakene får også ekstra god smak med hvitløk og sesamfrø, mens kyllinglåret trekker i appelsinsausen. Vi snakker her om kjøkkenmagi, som alle klarer å lage, forklarer Malin.

Se alle rettene på menyen denne uken