
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Majones
- olje
- pepper
- salt
Laksefilet
325 g
Revet gulrot
200 g
Finsnittet hodekål
150 g
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Chiliflak
1 pakke
Majones
Basmatiris
125 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt gurkemeie i kokevannet med risen for en fin gulfarge!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Finhakk korianderen. Bland den revne gulroten, den finsnittede hodekålen, korianderen og 2 ss majones sammen i en serveringsskål. Smak til med ønsket mengde chiliflakes, saft fra limen og salt.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2-3 minutter på hver side, til den er gjennomstekt.
Vel bekomme!