Laks med kremet kålsalat og ris

Laks med kremet kålsalat og ris

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Majones
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Revet gulrot
200 g
Finsnittet hodekål
150 g
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Chiliflak
1 pakke
Majones
Basmatiris
125 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt gurkemeie i kokevannet med risen for en fin gulfarge!

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Finhakk korianderen. Bland den revne gulroten, den finsnittede hodekålen, korianderen og 2 ss majones sammen i en serveringsskål. Smak til med ønsket mengde chiliflakes, saft fra limen og salt.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2-3 minutter på hver side, til den er gjennomstekt. 
Vel bekomme!