Pasta med salsicciadeig i crème fraîchesaus
stekt squash, tomat og ruccola4.29 (510)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- olje
- salt
- pepper
Pasta
200 g
Squash
1 stk
Gul løk
½–1 stk
Salsicciadeig
300 g
Lett crème fraîche
150 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
½ dl
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 816 kcal
- Fett: 40 g
- Karbohydrater: 68 g
- Protein: 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag en salat av den stekte squashen, tomaten og ruccolaen, og ha over litt god olivenolje og balsamicoeddik.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og kutt squashen i omtrent 1 cm tykke skiver. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek squashen 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper, og ha squashen over på en tallerken.
Skrell og kutt løken i små terninger. Ha litt ny olje i stekepannen, og skru opp til høy varme. Stek salsicciadeigen og løken i omtrent 5 minutter, til alt er godt stekt. Tilsett ½ dl vann, crème fraîchen og buljongen, og kok det hele i omtrent 3 minutter, til sausen tykner litt. Smak til med salt og pepper.
Skyll og kutt tomaten i chunky biter. Skyll ruccolaen, og finriv Grana Padano-osten på et rivjern.
Nyt måltidet!
Vel bekomme!