Pasta med salsicciadeig i crème fraîche-saus, stekt squash, tomat og ruccola

Pasta med salsicciadeig i crème fraîchesaus

stekt squash, tomat og ruccola
4.29 (510)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Squash
1 stk
Gul løk
½–1 stk
Salsicciadeig
300 g
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
½ dl
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 816 kcal
  • Fett: 40 g
  • Karbohydrater: 68 g
  • Protein: 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag en salat av den stekte squashen, tomaten og ruccolaen, og ha over litt god olivenolje og balsamicoeddik.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.  
 Skyll og kutt squashen i omtrent 1 cm tykke skiver. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek squashen 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper, og ha squashen over på en tallerken. 
 Skrell og kutt løken i små terninger. Ha litt ny olje i stekepannen, og skru opp til høy varme. Stek salsicciadeigen og løken i omtrent 5 minutter, til alt er godt stekt. Tilsett ½ dl vann, crème fraîchen og buljongen, og kok det hele i omtrent 3 minutter, til sausen tykner litt. Smak til med salt og pepper.   
 Skyll og kutt tomaten i chunky biter. Skyll ruccolaen, og finriv Grana Padano-osten på et rivjern.
Nyt måltidet!
Vel bekomme!