Pasta casarecce med salsiccia
og grønnsaker i kremet saus4.44 (101)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pastavann
- olje
- salt
- pepper
Pasta
200 g
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Spinat
50 g
Salsicciadeig
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Crème fraîche
150 g
Hønsebuljong
½ pakke
Pastavann
1 dl
Revet Grande Premium
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 914 kcal
- Fett: 40 g
- Karbohydrater: 90 g
- Protein: 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne sammen pastaen og sausen før servering.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet.
Skrell og grovhakk rødløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger. Skyll spinaten.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Ha kjøttet over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek løken og paprikaen i 2–3 minutter.
Tilsett tomatpuréen, crème fraîchen, buljongen og omtrent ½ dl av pastavannet. La sausen småkoke på middels varme i 2–3 minutter. Vend inn kjøttet og spinaten mot slutten av sausens koketid. Spe på med mer av pastavannet hvis du synes sausen blir for tykk. Smak til med salt og pepper.
Server Grande Premium osten til retten. Vel bekomme!
Vel bekomme!