Pannestekt sei med brokkoli, blomkål, poteter og eple- og dilldressing

Pannestekt sei med brokkoli, blomkål, poteter og eple- og dilldressing

3.59 (82)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Banansjalottløk
1 stk
Dill
1 pakke
Rødt eple
1 stk
Seterrømme
150 g
(Laktose)
Sitron
1 stk
Salt
Pepper
Olje
Seifilet
375 g
(Fisk)
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Småpoteter
300 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du litt ekstra tid, kan du steke aspargesen i en stekepanne med litt smør i stedet for å koke den.

Kok småpotetene i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til brokkoli- og blomkålbukettene i punkt 4.
Skrell banansjalottløken. Finhakk banansjalottløken og dillen, og kutt eplet i terninger. Bland seterrømmen, banansjalottløken, eplet og dillen sammen i en skål, og smak til med salt, pepper og saft fra sitronen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Krydre fisken med salt og pepper. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
Kok brokkoli- og blomkålbukettene sammen med småpotetene de siste 5 minuttene av potetenes koketid.
Vel bekomme!