
Pannestekt sei med brokkoli, blomkål, poteter og eple- og dilldressing
3.59 (82)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Banansjalottløk
1 stk
Dill
1 pakke
Rødt eple
1 stk
Seterrømme
150 g
Sitron
1 stk
Salt
Pepper
Olje
Seifilet
375 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
300 g
Småpoteter
300 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du litt ekstra tid, kan du steke aspargesen i en stekepanne med litt smør i stedet for å koke den.
Kok småpotetene i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til brokkoli- og blomkålbukettene i punkt 4.
Skrell banansjalottløken. Finhakk banansjalottløken og dillen, og kutt eplet i terninger. Bland seterrømmen, banansjalottløken, eplet og dillen sammen i en skål, og smak til med salt, pepper og saft fra sitronen.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Krydre fisken med salt og pepper. Stek fisken i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
Kok brokkoli- og blomkålbukettene sammen med småpotetene de siste 5 minuttene av potetenes koketid.
Vel bekomme!