Vegetar
Pannestekt gnocchi med aromasopp og grønne bønner, servert med ruccola- og mozzarellasalat
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- pepper
- smør
Gnocchi
½–1 pakke
Grønne bønner
150 g
Hvitløksfedd
1 stk
Aromasopp
100 g
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 376 kcal
- Fett: 15 g
- Karbohydrater: 41 g
- Protein: 19 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered gnocchien som anvist på pakken.
Skyll og kutt de grønne bønnene i to. Skrell og finhakk hvitløken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen og bønnene i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Ha blandingen over i en serveringsskål, og krydre med salt og pepper.
Sil vannet av den ferdigkokte gnocchien. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek gnocchien i 2 minutter, til den har fått litt farge. Krydre med salt og pepper.
Skyll ruccolaen og tomatene i kaldt vann. Tørk ruccolaen og kutt tomatene i to. Ha ruccolaen over i en salatbolle, riv mozzarellaen over ruccolaen med hendene, og topp med tomatene og litt olivenolje, salt og pepper.
Buon appetito!
God middag!