Glutenfri
Ostegratinerte nachos med chili con carne, toppet med syltet rødløk, salat og avokadohummus
4.13 (511)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
- vann
- sukker
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
- olivenolje
Nachochips
½ pakke
Chili con carne
600 g
Revet Grande Premium
1 pakke
Rødløk
1 stk
Eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
½ dl
Vann
½ dl
Sukker
3 ss
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Avokadohummus
½ pakke
Hvitløksdressing
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 799 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 76 g
- Protein: 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Ha nachochipsene i en stor ildfast form, eller på et stekebrett med bakepapir, og fordel chili con carnen over. Strø over den revne osten, og gratiner nachosen midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til osten er gyllen.
Skrell og kutt løken i to, og så i tynne skiver. Kok opp ½ dl eddik, ½ dl vann og 3 ss sukker i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn løken. La løken trekke i laken frem til servering.
Skyll og kutt tomaten i små terninger. Skyll salaten i kaldt vann, og kutt den i strimler. Bland sammen tomaten og salaten i en salatbolle, og smak til med olivenolje, salt og pepper.
Topp den gratinerte nachosen med den syltede rødløken, og server salaten, avokadohummusen og hvitløksdressingen til.
God middag!
God middag!