25-35
Laktosefri
Asiatisk pulled pork med pak choy, syltede gulrøtter og sesamfrø
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- soyasaus
- vann
- sukker
- eplesider-/hvitvinseddik
Ris
Fullkornsris
135 g
Asiatisk pulled pork
Rødløk
1 stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Pak choy
1 stk
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss
Vann
½ dl
Syltede gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
Vann
1 dl
Sukker
2 ss
Eplesider-/hvitvinseddik
½ dl
Topping
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 727 kcal
- Fett 30 g
- Karbohydrater 81 g
- Protein 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hell eventuelle rester av gulrøttene og syltelaken over i en lufttett beholder, og oppbevar dem i kjøleskapet. Der holder de seg fint i en ukes tid.
- Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Asiatisk pulled pork: Skrell og kutt rødløken i båter. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i blandingen med den finkuttede ingefæren, løken, kjøttet, kraften fra pakken og ½ dl vann. Rør om og ha på lokk. La det småkoke i omtrent 15 minutter.
- Syltede gulrøtter: Ha 1 dl vann, 2 ss sukker og ½ dl eddik i en kjele, og kok opp. Skrell og kutt gulrøttene i tynne skiver på skrå. Ta kjelen bort fra platen og legg gulrøttene i syltelaken.
- Asiatisk pulled pork, fortsettelse: Skyll og kutt pak choyen i tynne skiver. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler, og tilsett pak choyen, den kinesiske wok- og dipsausen og 1 ss soyasaus. Rør om, og la det hele småkoke i omtrent 5 minutter.
- Topping: Topp retten med sesamfrøene.