20-30
Laktosefri
Glutenfri
Daddel- og limeglasert pulled pork med pak choy, gulrøtter og jasminris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Jasminris
Jasminris
135 g
Daddel- og limeglasert pulled pork
Lime
1 stk
Daddelchutney
1 glass
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Tilbehør
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Koriander
1 bunt
Pannestekte grønnsaker
Gul løk
1 stk
Pak choy
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 678 kcal
- Fett 17 g
- Karbohydrater 96 g
- Protein 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Løken kan også stekes og blandes inn i den kokte risen sammen med de ristede sesamfrøene.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Daddel- og limeglasert pulled pork: Skyll og tørk limen. Finriv limeskallet (kun det grønne) på et rivjern, og del limen i to. Bland sammen daddelchutneyen, det revne limeskallet og saften fra halvparten av limen i en kjele. Ha kjøttet og kraften fra pakken i kjelen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. La det hele koke på lav varme frem til servering. Smak til med salt og pepper.
- Tilbehør: Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Rist sesamfrøene i omtrent 30 sekunder, eller til de er gylne. Ha sesamfrøene over på en liten tallerken. Skyll og tørk korianderen.
- Pannestekte grønnsaker: Skrell og kutt løken i to, og så i tynne skiver. Skyll og kutt pak choyen i grove biter. Skrell og kutt gulrøttene i to på langs, og så i skiver på skrå. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og gulrøttene i omtrent 3 minutter. Ha i pak choyen, og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt, og vend inn litt av korianderen.
- Servering: Topp retten med de ristede sesamfrøene og korianderen. Kutt resten av limen i båter, og server båtene til retten.