20-30
Ravioli med ricotta servert med sjampinjong i kremet spinatsaus, toppet med bacon og syrlig rødkål
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- gluten,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
- sukker
Sopp i kremet spinatsaus
Gul løk
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Aromasopp
100 g
Spinat
50 g
Sitronskall
½ ss
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Vann
½ dl
Ravioli
Ravioli med ricotta og spinat (Egg, Gluten, Melk, Laktose)
1 pakke
Sprøstekt bacon
Baconterninger
150 g
Syrlig rødkål
Finsnittet rødkål
100 g
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 639 kcal
- Fett 35 g
- Karbohydrater 49 g
- Protein 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne et godt brød ved siden av.
- Sopp i kremet spinatsaus: Skrell løken og hvitløken. Børst soppen fri for jord. Skyll spinaten og sitronen. Finhakk løken og hvitløken, og del soppen i to. Finriv ½ ss av skallet fra sitronen (kun det gule) på et rivjern. Varm opp en stekepanne eller kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, hvitløken og soppen i omtrent 2 minutter, eller til løken er blank.
- Sopp i kremet spinatsaus, fortsettelse: Ha i crème fraîchen, og la det koke i 2 minutter. Vend inn spinaten, og smak til med salt, pepper og skallet fra sitronen.
- Ravioli: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ha ½ dl av pastavannet i spinatsausen, litt etter litt, til sausen har ønsket konsistens. Kok det hele i 1 minutt. Vend ravioliene forsiktig inn i spinatsausen rett før servering.
- Sprøstekt bacon: Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek baconterningene i 2–3 minutter, eller til de er sprøstekte. Ha baconet over i en liten skål.
- Syrlig rødkål: Varm opp stekepannen fra punkt 4 til middels høy varme, og stek rødkålstrimlene i 2–3 minutter. Dryss over litt sukker og salt, og press over saften fra halve sitronen. La det koke i 2–3 minutter, til væsken har kokt inn i kålen
- Servering: Topp ravioliene med det sprøstekte baconet og den syrlige rødkålen.