Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Jordskokksuppe
Jordskokksuppe (Melk, Laktose)
1 pakke
Bacon og grønnkål
Baconterninger
150 g
Grønnkål
100 g
Rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Tilbehør
Grønt eple
1 stk
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 756 kcal
- Fett 41 g
- Karbohydrater 68 g
- Protein 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Jordskokksuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
- Bacon og grønnkål: Skyll og tørk grønnkålen, og del den i mindre biter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 3–4 minutter. Ha i grønnkålen, og stek baconet og grønnkålen i 3–4 minutter, til grønnkålen har falt litt sammen.
- Rustikke multibrød: Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
- Tilbehør: Skyll og kutt eplet i terninger. Kutt sitronen i båter, og server båtene og epleterningene til suppen.
- Restetips: Frys ned resten av brokkolistilkene og grønnkålen, eller bruk det i en middag senere i uken.