Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- vann
Mezze Maniche
Pasta (Hvete)
200 g
Bolognesesaus
Bolognesesaus (Selleri)
600 g
Grønne erter
125 g
Vann
½ dl
Cherrytomatsalat
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Til servering
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 881 kcal
- Fett 31 g
- Karbohydrater 107 g
- Protein 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skyll løkskivene i kaldt vann hvis dere ønsker en mildere smak, eller server de ved siden av.
- Mezze Maniche: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Bolognesesaus: Hell bolognesesausen over i en vid kjele og skyll ut pakken med ½ dl vann. Ha i ertene og kok over lav varme frem til servering. Rør i kjelen av og til så det ikke brenner seg i bunnen.
- Cherrytomatsalat: Skyll og tørk ruccolaen og tomatene. Del tomatene i to. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Ha tomatene, ruccolaen og løkskivene i en bolle og vend inn balsamicovinaigretten.
- Servering: Sil av vannet fra den ferdigkokte pastaen og vend den sammen med bolognesesausen. Fordel pastaen i skåler og dryss over den revne osten og chiliflak etter eget ønske. Topp retten med tomatsalaten.