15-20
Laktosefri
Pepperonipizza med aromasopp og rødløk, toppet med ruccolasalat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- olivenolje
Pepperonipizza
Rødløk
½–1 stk
Aromasopp
100 g
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost (Melk)
100 g
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Topping
Ruccola
50 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 919 kcal
- Fett 39 g
- Karbohydrater 97 g
- Protein 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.
- Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
- Pepperonipizza: Skrell rødløken, og børst soppen fri for jord. Kutt løken og soppen i tynne skiver.
- Pepperonipizza, fortsettelse: Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø den revne osten over. Topp med pepperonien, soppen og rødløken. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
- Topping: Skyll ruccolaen, og ha den i en skål. Smak til med olivenolje, salt og pepper, og topp pizzaen med ruccolaen ved servering.