20-30
Pasta med salsicciadeig i crème fraîche-saus, stekt squash, tomat og ruccola
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- pepper
Linguine
Pasta (Hvete)
200 g
Stekt squash
Squash
1 stk
Salsicciadeig i crème fraîche-saus
Gul løk
½–1 stk
Salsicciadeig
300 g
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
½ dl
Topping
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 898 kcal
- Fett 41 g
- Karbohydrater 84 g
- Protein 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag en salat av den stekte squashen, tomaten og ruccolaen, og ha over litt god olivenolje og balsamicoeddik.
- Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Stekt squash: Skyll og kutt squashen i omtrent 1 cm tykke skiver. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek squashen 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper, og ha squashen over på en tallerken.
- Salsicciadeig i crème fraîche-saus: Skrell og kutt løken i små terninger. Ha litt ny olje i stekepannen, og skru opp til høy varme. Stek salsicciadeigen og løken i omtrent 5 minutter, til alt er godt stekt. Tilsett ½ dl vann, crème fraîchen og buljongen, og kok det hele i omtrent 3 minutter, til sausen tykner litt. Smak til med salt og pepper.
- Topping: Skyll og kutt tomaten i chunky biter. Skyll ruccolaen, og finriv Grana Padano-osten på et rivjern.
- Nyt måltidet!