Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- pastavann
- olje
- salt
- pepper
Pasta casarecce
Pasta (Hvete)
200 g
Salsiccia og grønnsaker i kremet saus
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Spinat
50 g
Salsicciadeig
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Hønsebuljong
½ pakke
Pastavann
1 dl
Til servering
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 902 kcal
- Fett 40 g
- Karbohydrater 87 g
- Protein 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne sammen pastaen og sausen før servering.
- Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet.
- Salsiccia og grønnsaker i kremet saus, forberedelse: Skrell og grovhakk rødløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger. Skyll spinaten.
- Salsiccia og grønnsaker i kremet saus: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Ha kjøttet over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek løken og paprikaen i 2–3 minutter.
- Salsiccia og grønnsaker i kremet saus, fortsettelse: Tilsett tomatpuréen, crème fraîchen, buljongen og omtrent ½ dl av pastavannet. La sausen småkoke på middels varme i 2–3 minutter. Vend inn kjøttet og spinaten mot slutten av sausens koketid. Spe på med mer av pastavannet hvis du synes sausen blir for tykk. Smak til med salt og pepper.
- Til servering: Server Grande Premium osten til retten. Vel bekomme!