20-30
Laktosefri
Spicy kylling-ramen med kokos, marinert rødkål, eggenudler og sesamstekt squash
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- vann
- soyasaus
- salt
- olje
- pepper
Eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g
Marinert rødkål
Finsnittet rødkål
100 g
Lime
½ stk
Spicy kylling-ramen med kokos
Sous vide-kyllingfilet
300 g
Kokoskrem
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Srirachasaus
½ pakke
Lime
½ stk
Vann
4 dl
Soyasaus (Soya)
1 ss
Sesamstekt squash
Squash
½–1 stk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Topping
Vårløk
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 602 kcal
- Fett 25 g
- Karbohydrater 54 g
- Protein 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server eventuelt srirachasausen ved siden av retten, så kan hver enkelt selv smake til buljongen sin.
- Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
- Marinert rødkål: Ha kålen i en skål, og press over saften fra halve limen. Krydre med litt salt, og bland godt. La kålen marinere på kjøkkenbenken frem til servering.
- Spicy kylling-ramen med kokos: Ha kyllingen og kraften fra pakken i en kjele med 4 dl vann, kokoskremen og hønsebuljongen. La det koke på middels varme i 10 minutter.
- Sesamstekt squash: Skyll og kutt squashen i 1 cm tykke skiver, eller i store terninger. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek squashskivene i omtrent 1 minutt på hver side. Krydre med salt, pepper og sesamfrøene.
- Topping: Skyll og kutt vårløken i tynne ringer.
- Spicy kylling-ramen med kokos, fortsettelse: Løft kyllingen over på en fjøl, og skjær den i skiver, eller i terninger. Smak til buljongen i kjelen med srirachasausen, saften fra resten av limen, 1 ss soyasaus og litt salt og pepper.
- Servering: Fordel nudlene i skåler, og topp med den marinerte rødkålen, kyllingen, squashen og vårløken. Hell buljongen over. Håper det smaker!