20-30
Pizza Rosso med salsicciadeig, potetskiver og rosmarin, servert med yoghurtdressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
- olivenolje
Pizza Rosso
Rødløk
1 stk
Bakepotet
½ stk
Rosmarin
½ bunt
Salsicciadeig
150 g
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost (Melk)
1 pakke
Yoghurtdressing og ruccola
Ruccola
50 g
Yoghurt (Melk, Laktose)
100–150 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 989 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 112 g
- Protein 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag gjerne små kjøttboller av salsicciadeigen. Legg bollene på pizzaen, og stek som anvist i oppskrift.
- Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
- Pizza Rosso: Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll eller skrell poteten, kutt den i to på langs, og deretter i tynne skiver. Ha skivene i en skål og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Skyll og dra bladene av rosmarinen. Kna sasicciadeigen lett sammen, og riv den i små biter (se tips).
- Pizza Rosso: Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø den revne osten over. Topp med salsicciabitene, potetskivene og rødløken. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter. Bytt gjerne plass på brettene hvis du steker flere pizzaer samtidig for et jevnere resultat. Strø rosmarinen på pizzaene når det gjenstår omtrent 2 minutter av steketiden.
- Yoghurtdressing og ruccola: Skyll og tørk ruccolaen. Ha yoghurten i en skål, og smak til med litt salt og pepper. Topp de ferdigstekte pizzaene med ruccolaen og drypp yoghurtdressingen over. Vel bekomme!