15-20
Krydret sous vide-kylling med bulgur og stekte grønnsaker servert med yoghurtdressing
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- olje
- salt
- smør
- pepper
Bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Sous vide-kylling
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Vann
1 dl
Stekte grønnsaker
Rød paprika
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Gul løk
½–1 stk
Yoghurtdressing
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Persillade (Sulfitt)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 481 kcal
- Fett 16 g
- Karbohydrater 44 g
- Protein 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server sjyen fra den stekte kyllingen til retten for enda mer smak.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken.
- Sous vide-kylling: Fordel kyllingen i en ildfast form og tilsett 1 dl vann. Stek kyllingen i ovnen i omtrent 15 minutter, til den er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering.
- Stekte grønnsaker: Skyll og rens paprikaen og squashen, og skrell løken. Kutt grønnsakene i jevnstore terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter og krydre med salt og pepper.
- Bulgur, fortsettelse: Sil vannet av den ferdigkokte bulguren og tilsett grønnsaksbuljongen og litt smør. Bland de stekte grønnsakene og bulguren sammen i en stor skål.
- Yoghurtdressing: Bland yoghurten og persilladen i en liten skål og server dressingen til retten.