15-20
Laktosefri
Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med pasta casarecce og grønn salat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Hvete,
- melk
Basisvarer
- olivenolje
- salt
- pepper
- sukker
Pasta casarecce
Pasta (Hvete)
200 g
Gratinerte kjøttboller
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Salsicciadeig
300 g
Revet ost (Melk)
100 g
Salat
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 907 kcal
- Fett 37 g
- Karbohydrater 86 g
- Protein 58 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med fersk basilikum for ekstra god smak.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Gratinerte kjøttboller: Ha de moste tomatene, oreganokrydderet og hønsebuljongen i en kjele. Kok opp, og smak til med salt, pepper og sukker.
- Gratinerte kjøttboller, fortsettelse: Ha kaldt vann på hendene, og form små kjøttboller av kjøttdeigen. Fordel kjøttbollene i en ildfast form, og hell over tomatsausen. Topp med den revne mozzarellaen. Stek kjøttbollene midt i ovnen i 15 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme, og osten er gyllen.
- Salat: Kutt enden av salaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Kutt bladene i grove biter. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper.
- Vel bekomme!