Panert halloumi og bulgur med rødkål og eple, servert med sitrondressing
Vegetar

Panert halloumi og bulgur med rødkål og eple, servert med sitrondressing

Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Egg
  • hvetemel
  • olivenolje
  • olje
  • salt
  • smør
  • vann
Bulgur
125 g
(Hvete)
Rødt eple
½–1 stk
Ruccola
50 g
Finsnittet rødkål
100 g
Sitron
1 stk
Honning
1 pakke
Olivenolje
1 ss
Vann
1 ss
Salt
½ ts
Halloumi
200 g
(Melk, Laktose)
Panering
½–1 pakke
Hvetemel
1 ss
(Egg, Hvete)
Egg
1 stk
(Egg)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
817 kcal
Fett:
39 g
Karbohydrater:
82 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Skyll sitronen, og finriv skallet (kun det gule) på et rivjern. Skvis saften fra sitronen i en skål og rør inn sitronskallet, honningen, 1 ss olivenolje, 1 ss vann og litt salt.
 Skyll eplet og ruccolaen. Kutt eplet i små terninger. Ha rødkålen i en salatbolle sammen med halvparten av sitrondressingen, og kna dressingen inn i kålen så den mykner. Vend inn eplet, ruccolaen og den ferdigkokte bulguren.
Kutt halloumien i skiver. Ha egget i en liten skål, og visp det sammen med en gaffel. Ha 1 ss mel på en tallerken, og paneringen på en annen. Vend halloumiskivene først i melet, deretter i egget, og til slutt i paneringen. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt smør og olje. Stek halloumien i 2–3 minutter på hver side, til det er gyllent og sprøtt.
Topp rødkålsbulguren med den panerte halloumien, og server resten av sitrondressingen ved siden av. 
Vel bekomme!