20-30
Laktosefri
Biffstrimler i teriyakisaus med jasminris, hvitløksstekte grønnsaker og chilimajones
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- peanøtter,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
Jasminris
135 g
Hvitløksstekte grønnsaker
Hvitløksfedd
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Pak choy
1 stk
Biffstrimler i teriyakisaus
Storfestrimler
250 g
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Topping
Koriander
½–1 bunt
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 716 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 73 g
- Protein 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn litt finhakket koriander og chilimajones i risen for ekstra smak, og server med soyasaus.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Hvitløksstekte grønnsaker: Skrell hvitløken. Skyll og tørk paprikaen og pak choyen. Kutt hvitløken i så tynne skiver du klarer med en skarp kniv. Kutt paprikaen og pak choyen i strimler.
- Hvitløksstekte grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk grønnsaksstrimlene i omtrent 2 minutter. Tilsett hvitløken, og krydre med salt og pepper. Wokk videre i 1 minutt. Ha grønnsakene over på en tallerken.
- Biffstrimler i teriyakisaus: Varm opp stekepannen til høy varme, og ha i litt ny olje. Stek biffstrimlene i 3–4 minutter, eller til de er godt brunet. Skru ned varmen, og vend teriyakisausen inn i kjøttet. Smak til med salt og pepper.
- Topping: Skyll, tørk og grovhakk korianderen.
- Servering: Dryss over korianderen og peanøttene, og server chilimajonesen til retten.