20-30
Laktosefri
Salsicciakjøttboller i tomat- og paprikasaus med linguine, ruccola og Grana Padano
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- sukker
Linguine
Pasta (Hvete)
200 g
Tomat- og paprikasaus
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksfedd
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Salsicciakjøttboller
Salsicciadeig
300 g
Tilbehør
Ruccola
50 g
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 779 kcal
- Fett 27 g
- Karbohydrater 86 g
- Protein 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Tomat- og paprikasaus: Skrell og finhakk sjalottløken og hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger.
- Tomat- og paprikasaus, fortsettelse: Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek sjalottløken, hvitløken og paprikaen i 2–3 minutter. Tilsett de moste tomatene, oreganokrydderet og buljongen, og la sausen koke i 5–6 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker.
- Salsicciakjøttboller: Lag små kjøttboller av salsicciadeigen. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i 1–2 minutter på hver side, til de får en jevn stekeskorpe. Ha kjøttbollene i tomatsausen, og la dem småkoke i sausen i 2–3 minutter.
- Tilbehør: Skyll ruccolaen i kaldt vann. Riv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp pastaen med ruccolaen og osten ved servering.