Laktosefri
Glutenfri
Sesamstekte storfestrimler med wokede grønnsaker, jasminris og søt chilisaus
4.17 (384)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø
 
Basisvarer:
- Olje
 - pepper
 - salt
 
Jasminris
135 g
Brokkoli
½ stk
Rødløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Søt chilisaus
1 pakke
Storfestrimler
250 g
Sesamfrø
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 551 kcal
 - Fett:
 - 8 g
 - Karbohydrater:
 - 81 g
 - Protein:
 - 39 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek kjøttet i flere omganger hvis det blir for mye kjøtt i pannen. Da blir kjøttet stekt og ikke kokt.
 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skrell og kutt gulroten i tynne skiver på skrå.
 Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt og pepper. Bland inn den søte chilisausen, eller server den ved siden av. Ha grønnsakene over i en serveringsskål. 
 Bruk pannen fra forrige punkt, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek kjøttet og sesamfrøene i 1–2 minutter. Smak til med salt og pepper. 
Vel bekomme!
