Pannestekt gnocchi med aromasopp og asparges, servert med ruccola- og mozzarellasalat
15-20
Vegetar

Pannestekt gnocchi med aromasopp og asparges, servert med ruccola- og mozzarellasalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • melk

Basisvarer

  • olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper
  • smør

Pannestekt gnocchi

gnocchi
Gnocchi (Gluten)
500 g

Aromasopp og asparges

asparges
Asparges
100 g
sitron
Sitron
½ stk
hvitløksfedd
Hvitløksfedd
1 stk
aromasopp
Aromasopp
100 g

Ruccola- og mozzarellasalat

ruccola
Ruccola
50 g
cherrytomater
Cherrytomater
1 pakke
fersk mozzarella
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
1 pakke
sitron
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 566 kcal
  • Fett 31 g
  • Karbohydrater 52 g
  • Protein 20 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Pannestekt gnocchi: Tilbered gnocchien som anvist på pakken. 
  2. Aromasopp og asparges: Skyll aspargesene og sitronen. Fjern bunnene av aspargesene, og kutt dem i fire. Skrell og finhakk hvitløken. Børst vekk eventuelle jordrester fra soppen, og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen og aspargesen i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Ha blandingen over i en serveringsskål, og krydre med salt og pepper. Finriv skallet fra sitronen (kun det gule) på et rivjern, og strø det over blandingen.         
  3. Pannestekt gnocchi, fortsettelse: Hell vannet av gnocchien, og bland inn litt olivenolje. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek gnocchien i omtrent 2 minutter, til den er gyllen. Krydre med salt og pepper.     
  4. Ruccola- og mozzarellasalat: Skyll ruccolaen og tomatene i kaldt vann. Kutt cherrytomatene i to. Ha ruccolaen i en salatbolle, riv mozzarellaen over med hendene, og topp med tomatene, balsamicovinaigretten og saft fra sitronen.  
  5. Bon appétit!