Smørstekt flatbiff med poteter og stekte grønnsaker servert med steinsoppsaus

Smørstekt flatbiff med poteter og stekte grønnsaker servert med steinsoppsaus

3.99 (173)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Flatbiff i skiver
300 g
Smør
Cherrytomater
250 g
Sukkererter
1 pakke
Rødløk
1 stk
Steinsoppsaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Småpoteter
300 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket hvitløk i steinsoppsausen for ekstra god smak.

Kok potetene i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
Skrell og kutt rødløken i båter, og kutt cherrytomatene i to. Tørk flatbiffskivene med litt kjøkkenpapir og krydre kjøttet med salt og pepper. 
Varm opp steinsoppsausen i en liten kjele, og la den stå på lav varme frem til servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek cherrytomatene, løken og sukkerertene i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper. Legg grønnsakene over i en serveringsskål.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til middels høy varme. Stek flatbiffskivene i ca. 2 minutter på hver side. Skru ned til lav varme, ha 1 spiseskje smør i pannen, og stek kjøttet i ytterligere 2 minutter på hver side.
Vel bekomme!