Smørstekt flatbiff med poteter og stekte grønnsaker servert med steinsoppsaus
3.99 (173)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Flatbiff i skiver
300 g
Smør
Cherrytomater
250 g
Sukkererter
1 pakke
Rødløk
1 stk
Steinsoppsaus
1 pakke
Småpoteter
300 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket hvitløk i steinsoppsausen for ekstra god smak.
Kok potetene i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt rødløken i båter, og kutt cherrytomatene i to. Tørk flatbiffskivene med litt kjøkkenpapir og krydre kjøttet med salt og pepper.
Varm opp steinsoppsausen i en liten kjele, og la den stå på lav varme frem til servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek cherrytomatene, løken og sukkerertene i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper. Legg grønnsakene over i en serveringsskål.
Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til middels høy varme. Stek flatbiffskivene i ca. 2 minutter på hver side. Skru ned til lav varme, ha 1 spiseskje smør i pannen, og stek kjøttet i ytterligere 2 minutter på hver side.
Vel bekomme!