Chili sin carne med fullkornsris, marinert rødløk, tortillachips og lettrømme, servert med lime
Glutenfri
Vegetar

Chili sin carne med fullkornsris, marinert rødløk, tortillachips og lettrømme, servert med lime

4 (135)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • sukker
  • vann
Fullkornsris
135 g
Chili sin carne
600 g
Vann
½–1 dl
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Sukker
1 ts
Koriander
1 bunt
Tortillachips
1 pakke
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Lime
½ stk
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
862 kcal
Fett:
28 g
Karbohydrater:
128 g
Protein:
24 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken. 
 Ha chili sin carnen i en kjele. Skyll ut pakken med ½ dl vann, og ha vannet i kjelen. Kok opp på middels varme under omrøring. La det hele småkoke på lav varme i omtrent 5 minutter, eller til gryteretten er gjennomvarm. Tilsett mer vann hvis du synes at gryteretten får for tykk konsistens.
 Skrell og kutt rødløken i tynne ringer. Ha løken i en bolle, og bland inn saften fra den halve limen, 1 ts sukker og litt salt. La løken marinere i laken frem til servering.
Skyll og grovhakk korianderen. Topp retten med korianderen, den marinerte løken, tortillachipsene og rømmen ved servering. Kutt resten av limen i båter, og server limebåtene til retten. 
Vel bekomme!