Pasta mezze maniche med kremet chorizosaus, og blandet salat
15-20

Pasta mezze maniche med kremet chorizosaus, og blandet salat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • pastavann
  • sukker
  • olje
  • olivenolje
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • salt
  • pepper

Pasta mezze maiche

pasta
Pasta (Hvete)
200 g
Pastavann
2 dl

Kremet chorizosaus

gul løk
Gul løk
½–1 stk
rød paprika
Rød paprika
½–1 stk
chorizodeig
Chorizodeig
300 g
tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
matfløte
Matfløte (Melk, Laktose)
150 g
Sukker
½ ts

Salat

tomat
Tomat
1 stk
tobladssalat
Tobladssalat
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 867 kcal
  • Fett 37 g
  • Karbohydrater 88 g
  • Protein 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Pasta mezze maniche: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på omtrent 2 dl av pastavannet før du siler av pastaen.
  2. Kremet chorizosaus: Skrell løken, og skyll og rens paprikaen. Grovhakk løken og paprikaen.
  3. Kremet chorizosaus, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek chorizodeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Legg kjøttet over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen og stek paprikaen og løken i 5–6 minutter, til grønnsakene blir myke. Ha i tomatpureen og stek videre i 1 minutt. Tilsett matfløten og ½ ts sukker, og kok opp. Ha kjøttet tilbake i pannen, og spe med litt av pastavannet til sausen får ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper, og vend inn den ferdigkokte pastaen.
  4. Salat: Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og tørk tobladsalaten og ha den i en serveringsskål sammen med tomaten. Vend inn litt olivenolje, eddik, salt og pepper. 
  5. Vel bekomme!