Glutenfri
Pannestekt lyrfilet
med smørsaus, kokte grønnsaker og småpoteterNy oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Sulfitt·
 - Fisk·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
 - olje
 - pepper
 - salt
 - smør
 
Småpoteter
300 g
Gulrøtter
2 stk
Brokkoli
1 stk
Smørsaus
½–1 pakke
Lyrfilet
300 g
Smør
1 ss
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 445 kcal
 - Fett:
 - 18 g
 - Karbohydrater:
 - 37 g
 - Protein:
 - 34 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
 Kok potetene i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Skrell og kutt gulrøttene i grove staver. Del brokkolien i buketter, skrell og kutt stilken i skiver. Kok gulrøttene og brokkolien i vannet med potetene, de siste 3 minuttene av koketiden.   
 Legg posen med saus i en kjele med vann. Kok opp, og la den småkoke i omtrent 10 minutter, eller til resten av retten er klar. 
 Varm
opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Ha 1 ss smør i stekepannen, og bruk en spiseskje til å
øse smøret over fisken mens den steker.  
Vel bekomme!
