Kyllingburger med avokado og tomat, gulrotfries og curry- og mangodressing
25-35
Laktosefri

Kyllingburger med avokado og tomat, gulrotfries og curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • bygg,
  • hvete,
  • rug,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Gulrotfries

gulrøtter
Gulrøtter
400 g

Grønnsaker

hjertesalat
Hjertesalat
½–1 stk
tomat
Tomat
1 stk
avokado
Avokado
½ stk
rødløk
Rødløk
½ stk

Burger

kyllingburgere
Kyllingburgere
300 g
grove hamburgerbrød
Grove hamburgerbrød (Soya, Bygg, Hvete, Rug)
2 stk

Servering

curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 750 kcal
  • Fett 44 g
  • Karbohydrater 51 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
  2. Gulrotfries: Skrell og kutt gulrøttene i staver. Fordel gulrotstavene utover et stekebrett med bakepapir, og bland inn litt olje, salt og pepper. Stek gulrøttene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gylne. 
  3. Grønnsaker: Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Skyll og kutt tomaten i skiver. Del avokadoen i to, fjern skallet, og kutt avokadoen i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne ringer. Legg grønnsakene på et serveringsfat.  
  4. Burger: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek burgerne i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre med litt salt og pepper. 
  5. Burger, fortsettelse: Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
  6. Servering: Bygg burgeren slik du ønsker. Ha curry- og mangodressingen på burgeren, eller server den ved siden av med gulrotfriesene.