Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, grove bagetter og Grana Padano
15-20

Blandet salat med sprøstekt bacon, smilende egg, grove bagetter og Grana Padano

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • laktose,
  • egg,
  • bygg,
  • havre,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • olje

Smilende egg

egg
Egg (Egg)
2 stk

Blandet salat

tomat
Tomat
1 stk
hjertesalat
Hjertesalat
2 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk
lett urtedressing
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
½ pakke
lettmajones
Lettmajones (Egg)
½ pakke
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk

Grove bagetter

grove bagetter
Grove bagetter (Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
1½–2 stk

Sprøstekt bacon

baconterninger
Baconterninger
150 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 651 kcal
  • Fett 31 g
  • Karbohydrater 54 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
  2. Smilende egg: Kok eggene i 7–8 minutter. Avkjøl de ferdigkokte eggene i kaldt vann. 
  3. Blandet salat: Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og kutt hjertesalatene i grove biter, og skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha grønnsakene i en stor serveringsskål, og vend inn dressingen og lettmajonesen.     
  4. Grove bagetter: Stek bagettene som anvist på pakken.  
  5. Sprøstekt bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken med kjøkkenpapir.   
  6. Blandet salat, fortsettelse: Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Skrell og del eggene i båter. Topp salaten med eggebåtene, baconet og Grana Padano-osten. Server bagettene ved siden av.  
  7. God middag!