Røkt svinekam i sjysaus med ovnsbakte grønnsaker, kryddermarinerte poteter og rørte tyttebær
20-30
Laktosefri
Glutenfri

Røkt svinekam i sjysaus med ovnsbakte grønnsaker, kryddermarinerte poteter og rørte tyttebær

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakte grønnsaker og poteter

rødløk
Rødløk
1 stk
hverdagsmiks
Hverdagsmiks
1 pakke
kokte timian- og hvitløkspoteter
Kokte timian- og hvitløkspoteter (Sulfitt)
350 g

Svinekam i sjysaus

røkt svinekam uten ben
Røkt svinekam uten ben
300 g
sjysaus
Sjysaus (Melk)
½–1 pakke

Tilbehør

rørte tyttebær
Rørte tyttebær
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 671 kcal
  • Fett 32 g
  • Karbohydrater 58 g
  • Protein 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
  2. Ovnsbakte grønnsaker og poteter: Skrell og kutt løken i båter. Fordel løken, hverdagsmiksen og potetene på et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek det hele i ovnen i omtrent 20 minutter.
  3. Svinekam i sjysaus: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. Tilsett sjysausen i pannen og kok opp. La det stå på svak varme frem til servering.
  4. Tilbehør: Server de rørte tyttebærene til retten.