Pasta casarecce og kremet kjøttsaus med smak av steinsopp
3.98 (198)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Hvete·
 - Valnøtter·
 - Melk·
 - Nøtter
 
Basisvarer:
- Olivenolje
 - olje
 - pepper
 - salt
 - vann
 
Pasta
200 g
Gul løk
½ stk
Spinat
50 g
Kjøttdeig
300 g
Hønsebuljong
1 pakke
Crème fraîche
150 g
 sopp-/porcinipulver
½–1 pakke
Vann
½ dl
Valnøtter
1 pakke
Råkostmiks
150 g
Olivenolje
1 ss
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 1028 kcal
 - Fett:
 - 53 g
 - Karbohydrater:
 - 88 g
 - Protein:
 - 50 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha 2 ss eddik i råkostmiksen for en friskere smak, eller stek den raskt i litt olje.
 Kok pastaen som anvist på pakken.
 Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll spinaten. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter og tilsett løken. Stek det videre i 2–3 minutter, eller til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett hønsebuljongen, crème fraîchen og ½ dl vann og kok opp. Smak til med steinsoppulveret og litt salt og pepper.  
 Grovhakk valnøttene. Ha råkostmiksen i en skål og vend inn 1 ss olivenolje, og litt salt og pepper.  
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend den sammen med kjøttsausen og spinaten. Topp retten med råkostmiksen og valnøttene.   
Vel bekomme!
