Sitrusstekt kylling med wokkede grønnsaker, nudler og sweet chili-saus
Laktosefri

Sitrusstekt kylling med wokkede grønnsaker, nudler og sweet chili-saus

4.08 (613)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Nudler
125 g
(Egg, Hvete)
Rød paprika
½ stk
Rødløk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Grønnkål
50 g
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Sweet chili-saus
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 629 kcal
  • Fett: 19 g
  • Karbohydrater: 70 g
  • Protein: 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne woken med cashewnøtter, koriander eller basilikum.

 Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
Skyll og kutt paprikaen i tynne strimler. Skrell og kutt løken i tynne båter. Del brokkolien i små buketter. Skrell brokkolistilken, og kutt den i tynne staver.  
 Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk paprikaen, løken, brokkolien og grønnkålen i 2–3 minutter. Vend på grønnsakene hele tiden, og krydre med salt. Ha grønnsakene over på et fat. 
 Skjær kyllingen i strimler. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kyllingstrimlene under omrøring i 4–5 minutter. Krydre med sitruskrydderet.
 Bland sammen nudlene, kyllingen og grønnsakene. Server sweet chili-sausen til retten.
God middag!