Laktosefri
Sitrusstekt kylling med wokkede grønnsaker, nudler og sweet chili-saus
4.08 (613)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- salt
Nudler
125 g
Rød paprika
½ stk
Rødløk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Grønnkål
50 g
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
Sweet chili-saus
75 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 629 kcal
- Fett: 19 g
- Karbohydrater: 70 g
- Protein: 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne woken med cashewnøtter, koriander eller basilikum.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skyll og kutt paprikaen i tynne strimler. Skrell og kutt løken i tynne båter. Del brokkolien i små buketter. Skrell brokkolistilken, og kutt den i tynne staver.
Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk paprikaen, løken, brokkolien og grønnkålen i 2–3 minutter. Vend på grønnsakene hele tiden, og krydre med salt. Ha grønnsakene over på et fat.
Skjær kyllingen i strimler. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kyllingstrimlene under omrøring i 4–5 minutter. Krydre med sitruskrydderet.
Bland sammen nudlene, kyllingen og grønnsakene. Server sweet chili-sausen til retten.
God middag!