Kremet spagetti med kylling, sopp og tomat
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Laktosefritt smør
- olje
- pepper
- salt
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Laktosefri kremfløte
2 dl
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Glutenfri spagetti
200 g
Minisjampinjong
100 g
Grønn paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Skivet kyllingfilet
250 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med litt bacon om du har noe liggende.
Skrell og press hvitløken. Stek hvitløken i 2 ss laktosefritt smør i en kjele på lav varme. Ha i fløten, og spe på med 0,5 dl vann. Varm blandingen opp til kokepunktet, og la det småkoke i noen minutter. Rør inn steinsoppulveret og hvitløken, og smak til med salt og pepper. Riv halve grana padano-osten over sausen. Hold sausen varm på lav varme frem til servering.
Tilbered spagettien som anvist på pakken. Hell av vannet når spagettien er ferdigkokt, og rør inn 1 ss laktosefritt smør. Hold spagettien varm ved å legge et lokk over kjelen.
Skyll eller børst sjampinjongene forsiktig, og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stekepanne med litt smør til middels varme. Stek grønnsakene i 3-5 minutter, til soppen er brun. Legg grønnsakene til side på en tallerken.
Ha litt olje i pannen du brukte til grønnsakene, og stek kyllingen i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Ha deretter grønnsakene tilbake i pannen.
Kutt tomaten i terninger.
Bland sausen inn i spagettien, og server med den stekte kyllingen, grønnsakene og tomatterningene. Riv resten av osten over tallerkenene ved servering.
Vel bekomme!