Pulled pork wrap med teriyakisaus og coleslow

Pulled pork wrap med teriyakisaus og coleslow

Ny oppskrift
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Pulled pork
400 g
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Fullkornstortillaer
1 pakke
(Hvete)
Hodekål
1 bit
Gulrot
1 stk
Eple
1 stk
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Majones
85 g
(Egg, Sennep)
Sitron
1 stk
Salt
Pepper
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket hvitløk eller chili i coleslowen for en mer asiatisk smak.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel kjøttet og kraften i en ildfast form, og stek formen i ovnen i ca. 15 minutter. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler og vend inn ønsket mengde av teriyakisausen før servering.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Kutt hodekålen i tynne strimler. Skrell gulroten og rens eplet. Riv gulroten og eplet på et rivjern. Ha grønnsakene i en skål og vend inn lettrømmen og majonesen. Smak til med salt, pepper og litt saft fra sitronen.
Vel bekomme!