
Pulled pork wrap med teriyakisaus og coleslow
Ny oppskrift
Under 40 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- pepper
- salt
Pulled pork
400 g
Teriyakisaus
1 pakke
Fullkornstortillaer
1 pakke
Hodekål
1 bit
Gulrot
1 stk
Eple
1 stk
Lettrømme
150 g
Majones
85 g
Sitron
1 stk
Salt
Pepper
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket hvitløk eller chili i coleslowen for en mer asiatisk smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel kjøttet og kraften i en ildfast form, og stek formen i ovnen i ca. 15 minutter. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler og vend inn ønsket mengde av teriyakisausen før servering.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i ca. 10 minutter.
Kutt hodekålen i tynne strimler. Skrell gulroten og rens eplet. Riv gulroten og eplet på et rivjern. Ha grønnsakene i en skål og vend inn lettrømmen og majonesen. Smak til med salt, pepper og litt saft fra sitronen.
Vel bekomme!