Sitruskrydret crispy kyllinglårbiff med jasminris, wokket råkost, frisk koriander og chilimajones
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Sitruskrydret crispy kyllinglårbiff med jasminris, wokket råkost, frisk koriander og chilimajones

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt

Jasminris

jasminris
Jasminris
135 g

Sitruskrydret crispy kyllinglårbiff

crispy kyllinglårkjøtt
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
sitruskrydder
Sitruskrydder (Sulfitt)
½–1 pakke

Wokket råkost

rødløk
Rødløk
1 stk
koriander
Koriander
½ bunt
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
råkostmiks
Råkostmiks
150 g

Tilbehør

lime
Lime
1 stk
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
koriander
Koriander
½ bunt
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 774 kcal
  • Fett 37 g
  • Karbohydrater 80 g
  • Protein 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne grovhakket frisk koriander inn i risen for ekstra smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
  2. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Sitruskrydret crispy kyllinglårbiff: Fordel kyllingen utover et stekebrett med bakepapir, og krydre med sitruskrydderet. Stek kyllingen midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til den er gjennomvarm og sprø.  
  4. Wokket råkost: Skrell og kutt rødløken i skiver. Skyll og tørk korianderen, og grovkutt halvparten. Varm opp en wok eller stor stekepanne til høy varme, og ha i oljen fra pakken med finkuttet ingefærblanding. Wokk rødløken, råkostmiksen og den grovhakkede korianderen i omtrent 1 minutt. Tilsett resten av den finhakkede ingefærblandingen, krydre med litt salt, og wokk det hele videre i omtrent 1 minutt. 
  5. Tilbehør: Kutt limen i båter, og ha limebåtene, chilimajonesen og resten av korianderen i hver sin skål.
  6. Servering: Server kyllingen med risen, den wokkede råkosten, limebåtene, chilimajonesen og korianderen.