Laktosefri
Panert torsk med wokkede grønnsaker og jasminris, servert med curry- og mangodressing og sesamfrø
4.1 (412)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
125 g
Panert torsk
360 g
Gulrøtter
400 g
Rødløk
1 stk
Strimlet grønnkål
100 g
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
Curry- og mangodressing
½ pakke
Sesamfrø
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 881 kcal
- Fett: 35 g
- Karbohydrater: 110 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du lime liggende? Kutt den i båter, og server til retten.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken i ovnen i omtrent 15 minutter.
Skrell og kutt gulrøttene i skiver på skrå. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Wokk gulrøttene, løken og grønnkålen i 3–4 minutter. Vend inn woksausen mot slutten av steketiden.
Server curry- og mangodressingen og sesamfrøene til retten.
Vel bekomme!
God middag!