Biff teriyaki stir fry med sprø grønnsaker og jasminris
15-20
Laktosefri

Biff teriyaki stir fry med sprø grønnsaker og jasminris

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Biff teriyaki stir fry

rød paprika
Rød paprika
½–1 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk
storfestrimler
Storfestrimler
250 g
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
savoykålblanding
Savoykålblanding
300 g
teriyakisaus
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 758 kcal
  • Fett 10 g
  • Karbohydrater 125 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Biff teriyaki stir fry: Skyll, rens og kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt rødløken i båter.
  3. Biff teriyaki stir fry, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og stek biffstrimlene sammen med ingefærblandingen i 3–4 minutter, i to omganger. Ha kjøttet over på en tallerken. Tilsett litt olje i stekepannen, og stek paprikaen, løken og savoykålblandingen på høy varme, under omrøring i 2–3 minutter. Ha kjøttet tilbake i stekepannen sammen med teriyakisausen, og kok opp. Smak til med salt og pepper. 
  4. Vel bekomme!