Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
Jasminris
125 g
Biff teriyaki stir fry
Rød paprika
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Storfestrimler
250 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½ pakke
Savoykålblanding
300 g
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 758 kcal
- Fett 10 g
- Karbohydrater 125 g
- Protein 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Biff teriyaki stir fry: Skyll, rens og kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt rødløken i båter.
- Biff teriyaki stir fry, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og stek biffstrimlene sammen med ingefærblandingen i 3–4 minutter, i to omganger. Ha kjøttet over på en tallerken. Tilsett litt olje i stekepannen, og stek paprikaen, løken og savoykålblandingen på høy varme, under omrøring i 2–3 minutter. Ha kjøttet tilbake i stekepannen sammen med teriyakisausen, og kok opp. Smak til med salt og pepper.
- Vel bekomme!