Grove fiskekaker med kremet eggesalat, råkost og kokte småpoteter
15-20
Glutenfri

Grove fiskekaker med kremet eggesalat, råkost og kokte småpoteter

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • melk

Basisvarer

  • sukker
  • salt
  • pepper
  • olje
  • smør

Kokte småpoteter

småpoteter
Småpoteter
300 g

Råkostsalat

gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
grønt eple
Grønt eple
1 stk
sitron
Sitron
½ stk
Sukker
½ ts

Kremet eggesalat

egg
Egg (Egg)
2 stk
aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
kryddermiks med sennep og dill
Kryddermiks med sennep og dill (Sennep)
1 pakke
sitron
Sitron
½ stk

Fiskekaker

fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 783 kcal
  • Fett 47 g
  • Karbohydrater 58 g
  • Protein 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakkede urter i eggesalaten.

  1. Kokte småpoteter: Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
  2. Råkostsalat: Skrell gulrøttene og skyll eplet. Grovriv gulrøttene og eplet på et rivjern, og ha dem i en serveringsskål. Vend inn ½ ts sukker og litt saft fra sitronen.
  3. Kremet eggesalat: Kok eggene i 7–9 minutter. Skyll dem i kaldt vann når de er ferdigkokte.
  4. Fiskekaker: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
  5. Kremet eggesalat, fortsettelse: Skrell og grovhakk eggene. Ha eggene i en serveringsskål sammen med aiolien, lettrømmen og kryddermiksen. Smak til med saften fra resten av sitronen, salt og pepper.
  6. Vel bekomme!