Pasta casarecce og kremet kjøttsaus med smak av steinsopp
15-20

Pasta casarecce og kremet kjøttsaus med smak av steinsopp

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • valnøtter,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper

Casarecce

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Kremet kjøttsaus med smak av steinsopp

gul løk
Gul løk
½ stk
spinat
Spinat
50 g
kjøttdeig
Kjøttdeig
300 g
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
steinsoppulver
Steinsoppulver
½–1 pakke
Vann
½ dl

Topping

valnøtter
Valnøtter (Valnøtter)
1 pakke
råkostmiks
Råkostmiks
150 g
Olivenolje
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1029 kcal
  • Fett 53 g
  • Karbohydrater 88 g
  • Protein 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha 2 ss eddik i råkostmiksen for en friskere smak, eller stek den raskt i litt olje.

  1. Casarecce: Kok pastaen som anvist på pakken.
  2. Kremet kjøttsaus med smak av steinsopp: Skrell og kutt løken i tynne skiver. Skyll spinaten. 
  3. Kremet kjøttsaus med smak av steinsopp, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter og tilsett løken. Stek det videre i 2–3 minutter, eller til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett hønsebuljongen, crème fraîchen og ½ dl vann og kok opp. Smak til med steinsoppulveret og litt salt og pepper.  
  4. Topping: Grovhakk valnøttene. Ha råkostmiksen i en skål og vend inn 1 ss olivenolje, og litt salt og pepper.  
  5. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend den sammen med kjøttsausen og spinaten. Topp retten med råkostmiksen og valnøttene.