Laks med agurksalat, rømme og potet
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- sukker
Laksefilet
325 g
Agurk
1 stk
Poteter
400 g
Lettrømme
1 pakke
Gulrøtter
2 stk
Sitron
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Sukker
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med fersk dill.
Kok potetene i en kjele med vann i ca 20-25 minutter, eller til de gjennomkokte.
Skrell og kutt gulrøttene i staver.
Kutt agurken i tynne skiver med en ostehøvel eller mandolin. Bland sammen med saften fra sitronen og 1 ts sukker i en skål.
Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje. Stek fisken i ca 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
Kok gulrøttene sammen med potetene de siste 4-5 minuttene.
Server med rømme.
Vel bekomme!