Wok med kyllingkjøttdeig i teriyakisaus, servert med jasminris og stekt egg
15-20
Laktosefri

Wok med kyllingkjøttdeig i teriyakisaus, servert med jasminris og stekt egg

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Wok

gul løk
Gul løk
1 stk
gulrot
Gulrot
1 stk
grønne bønner
Grønne bønner
150 g
kyllingkjøttdeig
Kyllingkjøttdeig
300 g
teriyakisaus
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
edamamebønner
Edamamebønner (Soya)
1 pakke

Stekt egg

egg
Egg (Egg)
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 719 kcal
  • Fett 25 g
  • Karbohydrater 72 g
  • Protein 52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Wok: Skrell og kutt løken og gulroten i to på langs og deretter i tynne skiver. Kutt av enden på bønnene og del de i fire på tvers.
  3. Wok, fortsettelse: Varm opp en wokpanne eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter og ha i løken, bønnene og gulroten. Krydre med litt salt og pepper, og stek videre i 2–3 minutter til kjøttet er gjennomstekt. Tilsett teriyakisausen og edamamebønnene, og la det stå på svak varme til resten av retten er klar.
  4. Stekt egg: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Knekk eggene i pannen, og stek dem i 2–3 minutter, til eggehviten har stivnet, men eggeplommen er rennende.
  5. Vel bekomme!