15-20
Spicy søtpotetsuppe med pepperoni og kikerter, servert med grove bagetter og yoghurt
En frisk suppe av søtpotet med litt sting i, toppet med deilig sprøstekt pepperonipølse og finsnittet vårløk. Yoghurten gjør suppen mildere.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- bygg,
- havre,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Søtpotetsuppe
Spicy søtpotetsuppe (Melk, Laktose)
700 g
Pepperoniblanding
Vårløk
½–1 pakke
Kikerter
½–1 pakke
Pepperoni
100 g
Tilbehør
Grove bagetter (Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
1 pakke
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 975 kcal
- Fett 45 g
- Karbohydrater 104 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ved å ha pepperonien i en kald stekepanne, for så å sette opp temperaturen, vil du varme opp pepperonien ekstra forsiktig. Da vil den slippe mer fett og blir enklere å få sprø.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Søtpotetsuppe: Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La suppen koke i minst 5 minutter, til den er ordentlig varm.
- Pepperoniblanding: Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. Sil laken av kikertene,, og skyll dem i kaldt vann.
- Pepperoniblanding, fortsettelse: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje (se tips). Stek pepperonien i et par minutter, til den har sluppet litt av fettet. Ha i kikertene, og stek videre i et par minutter, til kikertene har fått litt farge. Smak til med salt og pepper, og vend inn vårløken rett før servering.
- Tilbehør: Tilbered bagettene som anvist på pakken.
- Topp suppen med pepperoniblandingen, og server yoghurten og de nystekte bagettene til.