Sprøpanert sei servert med delikatessepoteter, frisk rød coleslaw, dill og sitron
4.22 (195)
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Delikatessepoteter
300 g
Tempurasei
330 g
Finsnittet rødkål
100 g
Norsk eple
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Dill
½ bunt
Grønne erter
125 g
Hvitløksdressing
1 pakke
Sitron
½ stk
Dill
½ bunt
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 601 kcal
- Fett: 19 g
- Karbohydrater: 75 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsakene kan pannestekes, om du heller ønsker det. Da kan eplet rives og blandes inn i hvitløkdressingen til en fresh epledressing!
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skyll og fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 16–18 minutter, eller til de er gjennomstekte. Ha fiskestykkene på brettet sammen med potetene de siste 8–10 minuttene av potetenes steketid.
Skyll eplet og skrell gulrøttene. Grovriv gulrøttene og eplet på et rivjern. Skyll hele dillen, og finhakk halvparten. Bland sammen grønnsakene, rødkålen, ertene, halvparten av dillen og hvitløksdressingen i en salatbolle. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Kutt resten av sitronen i båter. Server resten av dillen og sitronbåtene til retten.
God middag!