Sprøpanert sei servert med delikatessepoteter, frisk rød coleslaw, dill og sitron
15-20

Sprøpanert sei servert med delikatessepoteter, frisk rød coleslaw, dill og sitron

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper

Ovnsbakte poteter og panert sei

delikatessepoteter
Delikatessepoteter
300 g
tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g

Rødkål coleslaw

finsnittet rødkål
Finsnittet rødkål
100 g
norsk eple
Norsk eple
1 stk
gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
dill
Dill
½ bunt
grønne erter
Grønne erter
125 g
hvitløksdressing
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
1 pakke
sitron
Sitron
½ stk

Tilbehør

dill
Dill
½ bunt
sitron
Sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 601 kcal
  • Fett 19 g
  • Karbohydrater 75 g
  • Protein 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grønnsakene kan pannestekes, om du heller ønsker det. Da kan eplet rives og blandes inn i hvitløkdressingen til en fresh epledressing!

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Ovnsbakte poteter og panert sei: Skyll og fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 16–18 minutter, eller til de er gjennomstekte. Ha fiskestykkene på brettet sammen med potetene de siste 8–10 minuttene av potetenes steketid. 
  3. Rødkål coleslaw: Skyll eplet og skrell gulrøttene. Grovriv gulrøttene og eplet på et rivjern. Skyll hele dillen, og finhakk halvparten. Bland sammen grønnsakene, rødkålen, ertene, halvparten av dillen og hvitløksdressingen i en salatbolle. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. 
  4. Tilbehør: Kutt resten av sitronen i båter. Server resten av dillen og sitronbåtene til retten.