15-20
Grillet gyroskjøtt med frisk råkostsalat, tzatzikidressing og varme brød
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- sennep,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
Grillet gyros og multibrød
Grillet gyroskjøtt
250 g
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Råkostsalat
Råkostmiks
150 g
Tobladssalat
100 g
Sennepsvinaigrette (Sulfitt, Sennep)
1 pakke
Tzatziki
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g
Kryddermiks med hvitløk og persille (Sulfitt)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 707 kcal
- Fett 38 g
- Karbohydrater 50 g
- Protein 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Snitt halve multibrødet i to på tvers, som et pitabrød, og fyll det med kjøttet, grønnsakene og dressingen.
- Grillet gyros og multibrød: Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Fordel kjøttet i en ildfast form, og stek kjøttet midt i ovnen i 8–10 minutter. Stek multibrødene i ovnen når det er 3–6 minutter igjen av steketiden.
- Råkostsalat: Ha råkostmiksen og salaten i en serveringsskål, og vend inn sennepsvinaigretten.
- Tzatziki: Bland yoghurten og kryddermiksen sammen i en skål. Smak til med salt og pepper.
- God middag!