15-20
Vegetar
Indisk kikertgryte med kålsalat, nanbrød, peanøtter, koriander og raita
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- peanøtter,
- melk
Basisvarer
Basmatiris
Basmatiris
125 g
Indisk kikertgryte
Indisk vegetargryte (Melk, Laktose)
600 g
Nanbrød
Nanbrød (Hvete, Rug)
½–1 pakke
Tilbehør
Koriander
1 bunt
Strimlet kålsalat
120 g
Raita (Melk, Laktose)
1 pakke
Peanøtter (Peanøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 958 kcal
- Fett 35 g
- Karbohydrater 131 g
- Protein 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
- Basmatiris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Indisk kikertgryte: Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på middels varme i 8–10 minutter.
- Nanbrød: Varm nanbrødene i ovnen i omtrent 3 minutter.
- Tilbehør: Skyll og tørk korianderen. Ha kålsalaten i en bolle og vend inn halvparten av raitaen. Topp retten med korianderen og peanøttene. Server kålsalaten og resten av raitaen til retten.
- God middag!