Indisk kikertgryte med kålsalat, nanbrød, peanøtter, koriander og raita
Vegetar

Indisk kikertgryte med kålsalat, nanbrød, peanøtter, koriander og raita

4.06 (85)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
    Basmatiris
    125 g
    Indisk vegetargryte
    600 g
    (Melk, Laktose)
    Nanbrød
    ½–1 pakke
    (Hvete, Rug)
    Koriander
    1 bunt
    Strimlet kålsalat
    120 g
    Raita
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Peanøtter
    1 pakke
    (Peanøtter, Nøtter)
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    1006 kcal
    Fett:
    37 g
    Karbohydrater:
    137 g
    Protein:
    32 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.  
    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på middels varme i 8–10 minutter.
     Varm nanbrødene i ovnen i omtrent 3 minutter.
     Skyll og tørk korianderen. Ha kålsalaten i en bolle og vend inn halvparten av raitaen. Topp retten med korianderen og peanøttene. Server kålsalaten og resten av raitaen til retten. 
    Vel bekomme!