Medisterkaker og gulrøtter med erter, brun saus og småpoteter

Medisterkaker og gulrøtter med erter, brun saus og småpoteter

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Grønne erter
125 g
Gulrøtter
400 g
Medisterkaker
360 g
(Soya, Melk, Laktose)
Brun saus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Kruspersille
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Smør
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server litt rørte tyttebær til retten!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok småpotetene i 15-20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Kok ertene sammen med potetene de siste 2 minuttene av potetenes koketid.
Skyll gulrøttene og kutt dem i staver. Fordel gulrotstavene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek gulrøttene i ovnen i 15-18 minutter. Fordel medisterkakene oppå gulrøttene når det gjenstår 10-12 minutter av gulrøttenes steketid.
Varm opp den brune sausen i en kjele på middels varme under omrøring. Hold sausen varm på lav varme frem til servering.
Grovhakk persillen. Vend persillen og litt smør inn med gulrøttene før servering.
Vel bekomme!