20-30
Sprøpanert seifilet med cæsarsalat, krydderbakte potetskiver og krutonger
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
Krydderbakte potetskiver
Poteter
350 g
Sitruskrydder (Sulfitt)
1 pakke
Cæsarsalat
Hjertesalat
2 stk
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
1 pakke
Sprøpanert seifilet
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Topping
Tomat
1 stk
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Krutonger (Hvete)
40 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 742 kcal
- Fett 34 g
- Karbohydrater 75 g
- Protein 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
- Krydderbakte potetskiver: Skyll og kutt potetene i omtrent 1 cm tykke skiver. Ha potetskivene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn sitruskrydderet, litt olje og pepper. Stek potetene midt i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
- Cæsarsalat: Del salatene i to, og skyll godt. Del salatene i mindre biter med hendene, og ha den i en salatbolle. Vend inn dressingen, og fordel salaten på tallerkener.
- Sprøpanert seifilet: Legg fisken på brettet med potetene når det gjenstår omtrent 10 minutter av potetenes steketid. Stek videre til fisken er sprø og gjennomvarm og potetene er gjennomstekte.
- Topping: Skyll og kutt tomaten i terninger. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Legg fisken og potetene på salaten, og dryss over tomatterningene, osten og krutongene.