Sprøpanert seifilet med cæsarsalat, krydderbakte potetskiver og krutonger
20-30

Sprøpanert seifilet med cæsarsalat, krydderbakte potetskiver og krutonger

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper

Krydderbakte potetskiver

poteter
Poteter
350 g
sitruskrydder
Sitruskrydder (Sulfitt)
1 pakke

Cæsarsalat

hjertesalat
Hjertesalat
2 stk
cæsardressing
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
1 pakke

Sprøpanert seifilet

tempurasei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g

Topping

tomat
Tomat
1 stk
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
krutonger
Krutonger (Hvete)
40 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 742 kcal
  • Fett 34 g
  • Karbohydrater 75 g
  • Protein 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
  2. Krydderbakte potetskiver: Skyll og kutt potetene i omtrent 1 cm tykke skiver. Ha potetskivene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn sitruskrydderet, litt olje og pepper. Stek potetene midt i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er gjennomstekte.  
  3. Cæsarsalat: Del salatene i to, og skyll godt. Del salatene i mindre biter med hendene, og ha den i en salatbolle. Vend inn dressingen, og fordel salaten på tallerkener.  
  4. Sprøpanert seifilet: Legg fisken på brettet med potetene når det gjenstår omtrent 10 minutter av potetenes steketid. Stek videre til fisken er sprø og gjennomvarm og potetene er gjennomstekte.  
  5. Topping: Skyll og kutt tomaten i terninger. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Legg fisken og potetene på salaten, og dryss over tomatterningene, osten og krutongene.