15-20
Marinert svinefilet med bakte gulrøtter og purreløk, poteter og soppsaus
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Kokte poteter
Småpoteter
300 g
Bakte gulrøtter og purreløk
Purre
1 stk
Gulrøtter
400 g
Soppsaus
Soppsaus (Soya, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Marinert svinekjøtt
Marinerte filetstykker av svin
300 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 490 kcal
- Fett 15 g
- Karbohydrater 47 g
- Protein 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Knus potetene lett sammen med litt olivenolje, salt og pepper.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Kokte poteter: Ha potetene i en kjele, og dekk dem med lettsaltet vann. Kok opp under lokk, og la potetene småkoke på lav varme i 15–18 min, eller til de er gjennomkokte.
- Bakte gulrøtter og purreløk: Snitt purren i to på langs, og skyll den godt innvendig. Skrell gulrøttene. Kutt purren og gulrøttene i grove biter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 15 minutter.
- Soppsaus: Hell sausen over i en liten kjele, og kok opp på middels varme under omrøring.
- Marinert svinekjøtt: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. La kjøttet hvile i omtrent 5 minutter før servering.
- Vel bekomme!